Ajánlók

Ajánlók

Colitisem van, ami olyan mint egy rossz házasság, hol elviselhetetlen, hol vannak jobb napok, de mindig ott a félelem, mert nem tudni miért, egyszer csak  robban megint és  maga alá temet. Akkor jön a hosszú gyógyszeres időszak, vérzés, fogyás, gyengülés, és el se tudom hagyni a lakást. Hetek, hónapok míg újra tudom élni megint a hétköznapi életem.

Amikor a doktornőt felkerestem annyit tudtam, hogy az allopátián alapuló orvostudomány lassú romlás mellett kezelhetőnek tartja ezt a betegséget, nem tudja mi az oka, és nem tud megszabadítani tőle. Nem hittem a homeopátiában és nem elleneztem, csak annyit tudtam, hogy hugomnál működött, és gondoltam én is kipróbálom.

Katalin doktornő hosszú ideje kezel, sok nehéz időszakon vitt át, miközben megtapasztaltam hogy működik a homeopátia, és megtanultam Tőle, hogy az én egészségem az én döntésem, az én felelősségem, és ha azt az utat választom, akkor tud segíteni. Fáradhatatlanul kérdezett, az étkezésemről, fizikai aktivitásomról, a külvilágra adott reakcióimról, hogy élek és miként élem meg a létem, benne a saját  betegségem, és mindig ehhez választotta a szereket. Nem csak az egészségemet kaptam vissza, de egy egészséget megtartó életszemléletet is, miközben saját magamról tanultam sokat.

Nem hiszek, vagy nemhiszek a homeopátiában, egyszerűen megtapasztaltam, megfigyeltem, és elfogadtam. Katalin doktornőre pedig nagy hálával gondolok, hogy megmutatta és végigvezetett ezen az úton.

Köszönöm!

Ruben


Profil

Borbély Katalin Éva

Dr. Borbély Katalin Éva

Dr. Borbély Katalin több mint 30 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal és funkcionális orvoslást szolgáltató engedéllyel rendelkező háziorvos. Foglaljon egy 20 perces ingyenes konzultációt.

Ingyenes Konzultáció

Foglaljon egy 20 perces ingyenes online konzultációt Katalinnal.

Rendelési idő

Hétfő: 9.00 – 17.00
Szerda: 9.00 – 17.00
Péntek: 9.00 – 15.00