Konzultációk

Konzultációk

allapotfelmero-konzultacio

Ingyenes Állapotfelmérő Konzultáció

Kiterjedt részletek nélküli állapotfelmérő online beszélgetés
20 perc | Ingyenes

allapotfelmero-konzultacio-2

Részletes Állapotfelmérő Konzultáció

Részletes funkcionális medicína állapotfelmérő online beszélgetés
1 óra 30 perc | €425

allapotfelmero-konzultacio-3

Követő Funkcionális Medicína Konzultáció

Részletes állapotfelmérő konzultációt követő online beszélgetés
30 perc | €150

Ingyenes Állapotfelmérő Konzultáció

Kiterjedt részletek nélküli állapotfelmérő online beszélgetés (Skype, Whatsapp vagy Viber)
20 perc | Ingyenes

A beszélgetés során nem történik részletes betegségtörténet felvétel, mindösszesen rövid összefoglalóját kérem a problémájának és az eddigi orvosi kezeléseinek. Az online beszélgetés végén vagy később emailben történhet az első részletes állapotfelmérés időpontjának egyeztetése.

Részletes Állapotfelmérő Konzultáció

Részletes állapotfelmérő online beszélgetés (Skype, Whatsapp vagy Viber)
Ennek lefoglalása csak az előzetes 20 perces beszélgetés után történik.
1 óra 30 perc | €425

A lehető legteljesebb betegségtörténet felvétele, az addigi orvosi és/vagy természetgyógyászati/homeopátiás kezelések eredményeinek megbeszélése. A felvett adatok alapján 1 héten belül részletes kezelési tervet kap e-mailben, aminek a megbeszélésére igény szerint vagy emailben, vagy egy 20 perces ingyenes online konzultáció kapcsán kerül sor. Esetleges további kérdéseimmel a személyre szabott kezelés érdekében, emailben keresem meg.

Követő Funkcionális Medicína Konzultáció

Követő online beszélgetés (Skype, Whatsapp vagy Viber)
Ennek lefoglalása csak az előzetes részletes állapotfelmérő online beszélgetés után történik.
30 perc | €150

Ez alatt a beszélgetés alatt alkalma nyílik megbeszélni esetleges problémáit, eredményeit, kérdéseit, amik alapján a kezelési terv módosulhat, illetve további részletekkel bővülhet. Lehetősége van csomag választására, amennyiben már a közös munka elején úgy gondolja, hogy több konzultációra van szüksége. Ennek részleteit az első konzultáció alatt meg tudjuk beszélni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontot a fizetés kézhezvételekor igazolom vissza. Ha le kell mondja az időpontot, kérem, tegye meg emailben legalább 72 órával a konzultáció előtt, és akkor teljes visszatérítést küldök Önnek, vagy újabb időpontot foglalhat. Sajnos meg nem jelenés vagy késedelmes lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést fizetni.

Laboratóriumi tesztek

Felhívjuk figyelmét, hogy konzultációink és egészségügyi csomagjaink nem tartalmazzák az esetlegesen szükséges műszeres orvosi vizsgálatok árát, amelyeket szükség szerint Önnel egyeztetve javaslok. Ezenkívül €35 adminisztratív díjat számítunk fel minden olyan tesztért, amelyet az Ön nevében rendelünk meg, és minden olyan tesztért, amelyet Ön csak értékelés céljából küld el nekem.​

Anyagi érdekeltség nélküli együttműködésem van a Regenerus UK laboratóriummal. A teszteket ebből a laboratóriumból szoktam megrendelni, kivéve, ha más akkreditált teszteket részesít előnyben. A tesztárak megtekintéséhez, kérem, látogasson el a laboratórium honlapjára: