Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek

Milyen adataim vannak a betegeimről?

A hatékony egészségügyi ellátás biztosítása céljából biztonságos orvosi nyilvántartást vezetek. A következő információkat tárolom:

 • Az Ön elérhetősége és az egészségügyi szakemberek adatai, amelyeket Ön megadott nekem
 • Az Öntől származó bármilyen email, elektronikus üzenet
 • A teszt eredménye emailben elküldve
 • Értékelések és kapcsolattartás Önnel és más egészségügyi szolgáltatókkal.

Miért tárolom és dolgozom fel az Ön adatait?

Az orvosi nyilvántartást annak érdekében őrzöm meg, hogy a lehető legpontosabban és naprakészen tarthassam a nyilvántartást. Egészségügyi nyilvántartását a saját számítógépemen tárolom zárolt tárolóhelyen.​

A számítógépes nyilvántartások lehetővé teszik számunkra, hogy időrendi nyilvántartást vezethessek, így egyszerűbben, objektíven követhessük javulását. Ez ugyancsak  biztosítja, hogy a megfelelő időben felülvizsgálati időpontot ajánlhassak.

Mikor, kivel oszthatom meg az Ön adatait?

Ez a gyakorlat megfelel az adatvédelemnek és az orvosi nyilvántartásokhoz való hozzáférésnek. Megoszthatom az Önt  azonosítani alkalmas információkat a következő körülmények között:​

 • Csak az Ön írásbeli beleegyezésével más egészségügyi és kapcsolódó szakemberekkel, akik részt vesznek a kezelésében vagy folytatják az Ön kezelését
 • A háziorvosa vagy más egészségügyi szakember tájékoztatása az általam nyújtott kezelésről vagy a vizsgálati eredményekről, csak az Ön írásbeli hozzájárulásával
 • Amikor törvényi kötelességem megosztani Önre vonatkozó adatokat pl hatósági eljárás során
Hozzáférhetek a rólam tartott információhoz?

Az Európában általánosan elfogadott törvénnyel összhangban a betegek bármikor kikérhetik egészségügyi nyilvántartásukat. A kérelmeket a biztonságos kommunikáció érdekében írásban kell megtenni az e-mail címemre: functionalmedicine2019@gmail.com

A GDPR-ral összhangban a betegeknek joguk van ahhoz, hogy:

 • Hozzáférjenek minden információhoz, valamint a betegnyilvántartás részét képező minden egyéb tartalomhoz, ideértve a jegyzeteket is, és várhatóan képesek legyenek azok elolvasására és megértésére szakemberek bevonása nélkül is.
 • Informálva legyenek arról, hogy személyes adataikat harmadik félnek továbbították-e (például egészségügyi szakember, tanácsadó, biztosító vagy iskola).
 • Kérhetik  személyes adataik törlését.
 • Felkérhetnek arra, hogy tartózkodjak információik további felhasználásától (vagy feldolgozásától).
 • Információikat nyílt elektronikus formában kapják meg.
 • Értesítést kapjanak, ha a velük kapcsolatos információkhoz nem megfelelő módon fértek hozzá.

Adattörlés iránti kérelmek

Jogi célokból nyilvántartást vezetek a betegekkel való kapcsolattartásomról legutóbbi szakmai kapcsolatfelvételünktől számítva 5 évig.

Azon gyógyult betegek esetében, akik nem akarnak a névjegyzékben maradni, és akik nem szeretnék, hogy adataikhoz hozzáférjenek, adataikat (a fent megadott ideig) biztonságos formában tárolom, távol az aktív beteg adatbázisomtól. Ez idő alatt a kapcsolattartási adatokat eltávolítják a rendszeremről, és a nyilvántartásokhoz csak a jogi igény megvédése céljából férhetnek hozzá, ha erre szükség lenne.

Kapcsolat és kommunikáció

Azok a betegek, akik a megadott szakmai e-mailen keresztül velem kapcsolatba lépnek, ezt saját belátásuk szerint teszik meg, és minden ilyen személyes adatot saját felelősségükre adnak meg.​

Személyes adatait jelszóval védett személyi számítógépen  tárolom, és biztonságosan őrzöm mindaddig, amíg azokra már nincs szükség illetve maximum 5 évig.

Minden erőfeszítést megtettem annak biztosítása érdekében, hogy biztonságos folyamat álljon rendelkezésre az adatok e-mailben történő elküldésére, azonban betegeim, személyesen felelősek maradnak azért, hogy személyes adataikat biztonságosan továbbítsák nekem

Az Ön adatait nem fogom felhasználni termékmarketing céljára.

Weboldal adatok

A webhely szervere nyomon követi az IP-címeket a rosszindulatú támadásokkal szembeni biztonság érdekében. Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon reCAPTCHA v3 van használatban, amire a Google adatvédelmi irányelvei és használati feltételei vonatkoznak.

Az Analytics feldolgozható annak nyomon követésére, hogy a látogatók hogyan érkeznek erre a weboldalra; ezek az adatok egyike sem használható fel az egyén azonosításához.

Adatvédelmi tisztviselő: Dr Borbély Katalin Éva

Lemondási feltételek​

A lefoglalt időpontot a fizetés kézhezvételekor igazolom vissza. Ha le kell mondja az időpontot, kérem, tegye meg emailben legalább 72 órával a konzultáció előtt, és akkor teljes visszatérítést küldök Önnek, vagy újabb időpontot foglalhat. Sajnos meg nem jelenés vagy késedelmes lemondás esetén nem áll módunkban visszatérítést fizetni

Laboratóriumi tesztek

Felhívjuk figyelmét, hogy konzultációink és egészségügyi csomagjaink nem tartalmazzák az esetlegesen szükséges műszeres orvosi vizsgálatok árát, amelyeket szükség szerint Önnel egyeztetve javaslok. Ezenkívül €35 adminisztratív díjat számítunk fel minden olyan tesztért, amelyet az Ön nevében rendelünk meg, és minden olyan tesztért, amelyet Ön csak értékelés céljából küld el nekem.

Anyagi érdekeltség nélküli együttműködésem van a Regenerus UK laboratóriummal. A teszteket ebből a laboratóriumból szoktam megrendelni, kivéve, ha más akkreditált teszteket részesít előnyben. A tesztárak megtekintéséhez, kérem, látogasson el a laboratórium webhelyére: www.regeneruslabs.com.​

Korlátozott felelősségi nyilatkozat​

A drkatalinevaborbely.com webhelyen található összes tartalom, beleértve: szöveget, képeket, hangot vagy más formátumot, kizárólag tájékoztatási célokat szolgál. A tartalomnak nem célja, hogy helyettesítse a professzionális orvosi tanácsadást, diagnózist vagy kezelést.

Az egészségügyi problémákkal kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdésnél mindig forduljon orvoshoz vagy más képzett egészségügyi szolgáltatóhoz. Soha ne hagyja figyelmen kívül az orvosi tanácsot, vagy szenvedjen késedelmet a kezelése a weboldalon olvastak miatt.

Orvosi sürgősség esetén hívjon orvost, menjen a sürgősségi osztályra, vagy azonnal hívja a jelenlegi tartózkodási,vagy  lakóhelyének megfelelő segélyhívó számot.

Dr. Borbély Katalin Éva nem javasol és nem hagy jóvá speciális teszteket, orvost, terméket, eljárást, véleményt vagy egyéb információt, amely megjelenik a drkatalinevaborbely.com weboldalon. A drkatalinevaborbely.com weboldalon és Dr. Borbély Katalin Éva által biztosított bármilyen információra való hagyatkozás kizárólag a Felhasználó / Ügyfél saját felelősségére történik.

Dr. Borbélynak nincs pénzügyi érdeke semelyik elérhető kiegészítő termék esetében sem. Ajánlásai kizárólag az aktuálisan rendelkezésre álló tudományos bizonyítékokon alapulnak.

Profil

Borbély Katalin Éva

Dr. Borbély Katalin Éva

Dr. Borbély Katalin több mint 30 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal és funkcionális orvoslást szolgáltató engedéllyel rendelkező háziorvos. Foglaljon egy 20 perces ingyenes konzultációt.

Ingyenes Konzultáció

Foglaljon egy 20 perces ingyenes online konzultációt Katalinnal.

Rendelési idő

Hétfő: 9.00 – 17.00
Szerda: 9.00 – 17.00
Péntek: 9.00 – 15.00